Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 02.10.2017 - 12:37  //  aktualizácia: 12.10.2017 - 15:13  //  zobrazené: 2533

Čáčovské hody s chovateľskou výstavou

V nedeľu 15. októbra budú v mestskej časti Čáčov hody. Tento sviatok viažuci sa k výročiu posvätenia evanjelického kostola bude spojený aj so zaujímavým programom.  Nedeľné popoludnie môžu Čáčovčania aj ich hostia  stráviť aj v historickom Škodáčkovom mlyne, kde bude sprístupnená pozoruhodná výstavka. Tentoraz sa v histórii Čáčova zamerali na  školu a návštevníci si pripomenú fotografiami bývalých učiteľov i žiakov. Obdiv si   určite  zaslúžia aj vystavené šijacie stroje, krásne kroje, nádherné výšivky a úžitková  keramika.

Súčasťou čáčovských tohtoročných hodov bude po druhý krát aj Miestna výstava králikov, hydiny a holubov, na ktorú srdečne pozývajú členovia Základnej organizácie Slovenského zväzu chovateľov v Čáčove. Tá sa uskutoční 14. - 15. 10. v areáli ZO SZCHO Čáčov. Otvorená bude v sobotu  od 9. do 18.hod. a v nedeľu od 9. do 17. hod.

bar

 

 

Súčasťou čáčovských tohtoročných hodov bude po druhý krát aj Miestna výstava králikov, hydiny a holubov, na ktorú srdečne pozývajú členovia Základnej organizácie Slovenského zväzu chovateľov v Čáčove. Tá sa uskutoční 14. - 15. 10. v areáli ZO SZCHO Čáčov. 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!