Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 04.12.2017 - 09:58  //  aktualizácia: 04.12.2017 - 10:00  //  zobrazené: 2162

Nová webstránka regiónu Záhorie

Každoročný nárast počtu ubytovaní a zvyšujúci sa počet turistov v regióne Záhorie je dôvodom k navyšovaniu aktivít Oblastnej organizácie cestovného ruchu Záhorie. Cestovný ruch je citlivým odvetvím a na zmeny a požiadavky trhu musí reagovať takmer okamžite.

Zavŕšenie roka patrí jednoznačne k spusteniu novej webovej stránky www.regionzahorie.sk. Názov stránky je totožný s fanúšikovskými stránkami organizácie na sociálnych sieťach facebook, instagram a youtube.
Nová webová stránka je destinačnou webstránkou, ktorá poskytuje návštevníkom alebo záujemcom o región informácie o pamiatkach, atrakciách, kde sa samozrejme dozvedia aj otváracie hodiny či výšku vstupného a iné dôležité informácie. Okrem pamiatok máme pre návštevníkom pripravené informácie o vodných plochách, kúpaliskách, wellness, športových
aktivitách. Nechýba ani gastrozóna, ktorá upriamuje pozornosť na vínnu cestu Záhorie, malé remeselné pivovary a špeciality regiónu aj s receptami. Okrem iného nechýbajú ani ubytovacie a stravovacie zariadenia. Kalendár podujatí poskytne prehľad aktuálnych podujatí regiónu, ale aj zoznam 10 najväčších podujatí či 10 menších, ale o to zaujímavejších podujatí,
ktoré stoja za návštevu.
Návštevníci sa dostanú k aktualitám zo Záhoria a budú si môcť pozrieť propagačné materiály aj v elektronickej forme. Aj samotná oblastná organizácia tu bude mať priestor na prezentáciu svojej činnosti. Návštevníci budú mocť získať informácie podujatiach či tipoch na výlet prostredníctvom odoberania newslettru.
V najbližšom období  pribudne na stránke rezervačný systém na ubytovanie a v ďalšom roku aj jazykové mutácie stránky, aby sme vyhoveli i cezhraničným návštevníkom.


V Senici, dňa 1.12. 2017

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!