Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 02.01.2018 - 13:29  //  aktualizácia: 02.01.2018 - 13:35  //  zobrazené: 2137

Novoročný ohňostroj 2018

Mesto Senica už po štvrtýkrát privítalo Nový rok tradičným Novoročným ohňostrojom 1. januára 2018.  Na Námestí oslobodenia sa stretli celé rodiny, partie priateľov a známych, aby si tu navzájom pri ohňostroji zaželali úspešný rok 2018.

Ohňostroj konaný až v prvý deň nového roku sa samospráve osvedčil, keďže atmosféra na Nový rok je už oveľa pokojnejšia ako počas silvestrovskej noci. Takéto podujatie je tak oveľa bezpečnejšie a zároveň si ho môžu užiť aj deti, ktoré majú z ohňostroja najväčšiu radosť.

Ohňostroj bol vypustený zo strechy Domu kultúry Senica niečo po 18-tej hodine, kedy odbili zvony na kostole. Všetko najlepšie do nového roka, pevné zdravie a veľa úspechov v roku 2018 zaželal občanom primátor mesta Branislav Grimm, ku Dňu vzniku SR zaznela slovenská hymna a potom už malí aj veľkí s údivom sledovali krásne divadlo na oblohe nad Senicou.

To sa mohlo uskutočniť aj vďaka finančnej podpore sponzorov: AUTO GAMES Slovakia, s. r. o., ALCHEM spol. s r. o., PALKOVIČ-SK, s. r. o., UNISTAV spol. s r. o., Arcelor Mittal Gonvarri SSC Slovakia, s.r.o., SANAGRO Senica s. r. o., HELT Senica, ARRIVA, NAJPI a.s., DIPA s. r. o., RECO – Reklamná agentúra.

Ohňostroj realizovala firma ELKO – Vladimír Lanák a organizačne ho pripravilo Mesto Senica a Mestské kultúrne stredisko Senica.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!