Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 11.12.2017 - 13:45  //  aktualizácia: 11.12.2017 - 13:48  //  zobrazené: 2208

Rozmanitosť v Európe

Posledný novembrový deň 30. 11. 2017, organizovalo Informačné centrum Europe Direct Senica deviati ročníka fotosúťaže s názvom „Rozmanitosť v Európe“. Fotosúťaž sa uskutočnila pri príležitosti 30. výročia programu Erasmus a jej cieľom bolo zachytiť najmä krásy a rôznorodosť Európy.  „Každá fotografia je prínosom nielen pre fotografa a jeho okolie, ale aj pre históriu. Máme možnosť slobodne cestovať, vnímať krásy a zvečniť ich svojim uhlom pohľadom. Verím, že všetky fotografie urobili v prvom rade radosť autorom a to, že ich poslali do tejto súťaže znamená, že chceli urobiť radosť aj iným.“ vyjadril sa porotca súťaže pán Pavol Čepček.

Do deviateho ročníka fotosúťaže na tému „Rozmanitosť v Európe“ sa zapojilo 15 fotografov spolu so 65 fotografiami a a porota udelila 4 ocenenia a 2 čestné uznania a 1 cenu primátora mesta. Tohtoročný víťaz, Vladimír Šifra sa sústredil na prírodné krásy (vodopády na Islande) a celá jeho séria je premyslenou a oku lahodiacou prácou.

Výstavu si môže každý záujemca pozrieť na MsÚ, na druhom poschodí v Informačnom centre Europe Direct Senica do konca tohto roka 2017.

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!